Građevinarstvo za nas nije samo posao, to je naša strast.

Delatnost

Kao fleksibilan pružalac širokog spektra građevinskih usluga, KOTO je u mogućnosti da ponudi svaku uslugu, od planiranja i projektovanja, preko ishodovanja odobrenja i dozvola do same izgradnje objekta. Visoka svest o stvaranju vrednosti za sve zainteresovane strane, sveobuhvatna stručnost, najviše kompetencije i dugogodišnje iskustvo čine KOTO najpoželjnijim partnerom za realizaciju širokog spektra građevinskih projekata, posebno u oblastima visokogradnje, industrijske izgradnje i zaštitarstva i konzervacije.
Širok portfelj usluga i projekata, izgrađen lanac vrednosti, sveobuhvatno znanje i decenije iskustva čine KOTO stručnim i pouzdanim partnerom za realizaciju i najsloženih projekata u građevinarstvu. Naš vrhunski kvalitet baziramo na izgrađenoj i negovanoj korporativnoj kulturi, stalnom produbljivanju znanja, visoko kvalifikovanom, kompetentnom i motivisanom osoblju.

Visokogradnja - održiva gradnja za život i rad

Kao izvođač radova na projektovanju i izgradnji, nadgledamo i realizujemo svaku fazu vašeg projekta izgradnje, bilo da se radi o stambenim, hotelskim ili poslovno-komercijalnim objektima. Gradimo objekte za najbolje ljudsko iskustvo i stvaramo prepoznatljive i atraktivne prostore za život, rad i razonodu. Takođe, primenjujemo opsežno znanje i iskustvo u materijalima i tehnikama izgradnje za realizaciju složenih i prepoznatljivih građevina. Kroz rano angažovanje sa klijentima definišemo najbolja rešenja kako bismo osigurali da imaju jasnu svrhu i da u potpunosti zadovolje potrebe klijenata i krajnjih korisnika.

Industrijska gradnja – izgradnja visoko sofisticiranih i tehnički zahtevnih industrijskih prostora

Za ispunjavanje najviših zahteva pojedinačno svake industrijske gradnje veoma je važno sveobuhvatno poznavanje specifičnih standarda, složenih radnih procesa ili specifičnih poslovnih polja. Ovakvi projekti često poprimaju ogromne dimenzije, zahtevajući maksimum u smislu koncepta, izvođenja i logistike samog projekta. Naš asortiman usluga obuhvata izgradnju visoko osetljivih i tehnički zahtevnih prostora za sve vrste industrija. Naši klijenti cene znanje našeg tima i kvalitet naše podrške u planiranju i izgradnji industrijskih objekata, bilo da je reč o pojedinim delovima ili u izgradnji po sistemu „ključ u ruke“.

Zaštitarstvo i konzervacija – očuvanje starog i oblikovanje novog

Kao građevinska kompanija sa istorijom prepoznajemo vrednosti dragocenog kulturnog nasleđa. Očuvanje ovih vrednosti i njihovo korišćenje u budućnosti predstavlja ogroman izazov i zahteva preciznost, svest o kvalitetu, kreativnost i zanatsko umeće. Naša ljubav prema detaljima i strast za oblikovanjem i stvaranjem novog od nečeg starog i dragocenog je ono što nas izdvaja u ovoj oblasti od prvih dana našeg postojanja. Imajući u vidu značaj i jedinstvenost svakog objekta pojedinačno, naši timovi donose vrhunsku stručnost i najbolju praksu u osetljivoj obnovi dragocenog kulturnog nasleđa dajući im novi život i mogućnost da ponovo otkriju svoj identitet. Kod obnove kulturnog nasleđa mi možemo da radimo gotovo nevidljivo na detaljima ali i sveobuhvatno i složeno na celim građevinskim kompleksima.