Dr Ivana Ribara

Dr Ivan Ribar je naselje koje se nalazi na Novom Beogradu i čine je blokovi 71 i 72. Izgradnja ovih blokova je počela krajem osamdesetih godina dvadesetog veka. Ta površina je po ranijem urbanističkom planu bila zabranjena za izgradnju, zbog velike buke aviona koji koriste aerodrom Nikola Tesla, ali je taj plan promenjen, čime je dozvoljena izgradnja ovih blokova.

Naselje je mirno, moderno i lepo uređeno, a u novijem delu naselja Bloka 72 nalaze se podzemne garaže. Naselje poseduje parkove sa zelenim površinama, teretanu i streljanu u Bloku 71, kafić i bilijar klub, kao i nekoliko trgovinskih i zanatskih radnji. Savski nasip se pruža u dužinu od 18 kilometara i spaja naselje sa drugim blokovima. Na nasipu postoje trake za trčanje i vožnju bicikla, a kej je pogodan za šetnju, ribolov, uživanje u prirodi ili provod na nekom od splavova. U neposrednoj blizini naselja nalazi se veliki broj trgovinskih lanaca, dve osnovne škole i mnogi drugi objekti.

Realizacija ovog projekta obuhvata izvođenje radova na izgradnji stambenog objekta 1 na lokaciji u ulici Dr. Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Year:

2012-2013

Location:

Novi Beograd, SRBIJA

Lokacija:

Novi Beograd, SRBIJA

Period radova:

2012-2013

Klijent:

GRAĐEVINSKA DIREKCIJA SRBIJE DOO

Površina:

10.000m