STIHL

Kompanija STIHL, globalno prepoznatljiv brend motornih testera i drugih alata, aktivno je prisutna na tržištu Srbije već punu deceniju. Otvorivši svoje predstavništvo u Beogradu 2013. godine, STIHL je čvrsto uspostavio svoju prisutnost na ovom tržištu. Novu poslovnu zgradu sa svim pratećim objektima i infrastrukturom, smeštenu na Novom Beogradu, STIHL je otvorio 2022. godine. Ovaj novi objekat prostire se na gotovo 2.000 kvadratnih metara i obuhvata dve etaže. Izgrađen je u skladu sa najvišim svetskim standardima, poštujući sve domaće i međunarodne propise, a takođe i principima “zelene” gradnje. Ovakav pristup optimizuje upotrebu prirodnih resursa i unapređuje kvalitet života, sve to uz minimalan uticaj na okolinu.

U okviru ovog modernog poslovnog objekta, nalazi se inovativan izložbeni prostor gde će partneri i posetioci imati priliku da se upoznaju sa alatima i mašinama, dok će stručno osposobljena tehnička služba pružati potrebne savete.

Naša saradnja sa STIHL-om započela je 2021. godine, kada smo preuzeli odgovornost za izgradnju ovog objekta u cilju jačanja prisustva STIHL-a na tržištu Srbije. Uspeli smo da u izazovnim vremenima tokom globalne pandemije, izgradimo ovaj moderni objekat u skladu sa svim domaćim i međunarodnim propisima, i uz poštovanje strogih standarda koje STIHL postavlja kako bi minimalizovao negativan uticaj gradnje na okolinu.

Year:

2021-2022

Location:

Novi Beograd, SRBIJA

Lokacija:

Novi Beograd, SRBIJA

Period radova:

2021-2022

Klijent:

STIHL DOO - Beograd

Površina:

2.000m